Visum ved rejse til New York

Når du som dansk statsborger rejser til New York og USA på ferie- eller forretningsrejse kan du frit rejse ind i landet uden visum og blive i landet i op til 90 dage, hvis du opfylder følgende betingelser:

  • Du skal have et gyldigt maskinlæsbart pas (gælder også for børn).
  • Du skal have en bekræftet returbillet eller en bekræftet billet for vidererejse til en destination uden for USA.
  • Du må maksimalt opholde dig i USA i 90 dage.
  • Senest 72 timer før din indrejse i USA SKAL du
    forhåndsregistrere dig elektronisk for derved at blive godkendt til indrejse i USA. Forhåndsregistreringen giver ingen garanti for indrejsetilladelse i USA, men tjener kun som en tilladelse til at flyve til USA.
    Du SKAL også registrere via ovenstående link, hvis du kun rejser via USA i transit.


Læs altid visuminformationerne på Udenrigsministeriets hjemmeside
Newyork.dk anbefaler, at du i god tid før din næste New York rejse læser de senest opdaterede informationer om visumregler til USA på
Udenrigsministeriets hjemmeside.