Bøger, bøger, bøger…

Bøger

Er du til bøger? Hvis ja, skal du tage ned til hjørnet af 12th Street og Broadway i New York. Her ligger Strand Books, der er en familieejet secondhand boghandel etableret i 1927. Der er ikke bare mange bøger – der er MANGE bøger. Selv reklamerer Strand Books med, at de har 18 millioner af slagsen.

Er der en bog, du længe har ledt efter, er chancen for at du finder den her meget stor. En del af forretningen tilbyder New Yorks største samling af sjældne bøger, førsteudgaver og signerede bøger. Vær ikke bange for også at kigge her - der er noget for enhver pengepung. Er du mere til bøger, der er ulæste af andre, har de også en stor afdeling med de nyeste bøger i både hard- og paperback.

Men det er ikke bare bøger, der er til salg i Strand Books. Som enhver anden stor forretning i New York med respekt for sig selv har Strand Books naturligvis også deres egen ”line” – Strandwear – der byder på beklædning, tasker, kaffekrus, gaveartikler og papirvarer.

Og mindst én gang om ugen afholdes der forfatterarrangementer, hvor en aktuel forfatter er at finde i forretningen til bogsignering, oplæsning eller foredrag. Check Author Events på Strands hjemmeside for detaljerne.

Oplevelser: