Staten Island museer

Staten Island museer

Museer på Staten Island Staten Island er, som New Yorks andre boroughs, et sted med en interessant historie, og det er de stolte af at videregive til besøgende. Der er en del ”levende museer”, hvor du kan få lov at opleve historiens vingesus helt tæt på, men også mere ordinære museer, der giver dig en bid af Staten Islands historie.

Historic Richmond Town
Et af de bedste – og måske også mest interessante – af de levende museer er Historic Richmond Town inde midt på Staten Island. Her er opbygget en historisk by med 28 bygninger, der indeholder forretninger, værksteder, private hjem og offentlige byg-ninger. Blandt andet kan du her se Amerikas ældste skole.

Husene er ikke fra samme tid, men spænder over tiden fra 1600-tallet til i dag, og giver dermed et godt indblik i ikke bare Staten Islands historie, men hele USA’s historie. Der er stort set året rundt mulighed for at få en guide med rundt i byen, der fortæller om de steder man besøger, og i højsæsonerne (sommer samt højtider som thanksgiving og jul) arrangeres forskellige workshops, hvor du kan prøve kræfter med de gamle håndværk, og du kan opleve dagligdagen på den ældste fungerende farm. Kort sagt, en dag med god gammeldags underholdning og undervisning.

Conference House
Et andet af de steder på Staten Island, hvor du kan opleve fortiden og nutiden mødes er i og omkring Conference House. Conference House er placeret på Staten Island’s – og dermed også staten New York’s – sydligste spids, og blev bygget af en britisk flådeofficer i 1680.

I 1776 husede det en (ikke særlig succesfuld) revolutionskrigskonference, hvorfra huset fik sit navn. I dag er det ikke bare selve huset, der trækker folk til, men i høj grad også den store park, der omgiver det. Conference House Park er lidt over 1 km2 stor og rummer 4 historiske bygninger, deriblandt en smuk pavillion ned til vandet, samt kilometervis af stier til både vandre- og cykelture.

Parken lægger også græs til adskillige arrangementer og events i sommermånederne. Endnu et sted, der nemt kan udfylde en hel dag – især hvis vejret er godt.

Fort Wadsworth
Andre steder på Staten Island for de historieinteresserede er bl.a. Fort Wadsworth, for foden af Varrazano-Narrows Bridge, der i sin tid var fæstning for New York City i mere end 200 år, men i dag er et helt fredeligt sted, hvor du kan udforske bygningerne og ikke mindst nyde udsigten.

Historic Richmond Town, 441 Clarke Avenue, Bus S74, rampe B (ca. 30 min.) Conference House, 298 Satterlee Street, Bus S78, rampe D (ca. 45 min.)
Fort Wadsworth, 210 New York Avenue, Bus S51, rampe B (ca. 10-15 min.)

Område: 
Oplevelser: