Shopping Tips i New York

Shopping Tips

The Market(s) – sidste skrig i tørvejr
Hver weekend slår The Market dørene op for deres to indendørs markeder, hvor hippe, nye designere sælger deres kreationer. Tøj, sko, tasker, smykker og meget andet. Du kan være helt sikker på, at det du køber her, er der ikke andre, der har hjemme i Danmark. Det perfekte mål for en regnvejrsweekend.

Hvor?    268 Mulberry Street og 328 W 14th Street
Hvornår?    Lørdage og søndage kl. 11:00-19:00

Den perfekte picnic
En solskinsdag i parken kombineret med god mad – og godt selskab – er opskriften på den perfekte picnic. Og skal det foregå i New York City er ”The Perfect Picnic” løsningen for din skovtursmenu. The Perfect Picnic sælger (og leverer) færdige picnic-kurve med den lækreste mad – nybagt brød, ost, pålæg og lidt sødt til dessert – for blot $28, og der er nok til 2 personer. Det hele leveres i en lækker stoftaske, så du nemt kan bære det til nærmeste park. Da The Perfect Picnic er placeret i Clinton Street, er der ikke langt at gå ned til East River Park. Se udvalget og mulighederne på The Perfect Picnics hjemmeside. Velbekomme!

Hvor?    9 Clinton Street

Disc-O-Rama – paradis for musikelskere
Er du musikelsker, nostalgiker, lidt nærig eller alle tre ting på én gang? Her er løsningen: Pladeforretningen Disc-O-Rama har alt indenfor musik til byens laveste priser. Nyt og brugt, vinyl eller digitalt, du finder det her. Og priserne er meget lave. Du kan få det allernyeste, men sæt også (god) tid af til at bladre i sektionen for brugte vinylplader – du vil med garanti finde lige det, du mangler.

Hvor?    44 W 8th Street

Oplevelser: