Østens mystik - på dåse og glas

Hører du til dem, der elsker eksotisk mad og shopping? Her er den ultimative forretning for dig: Sahadi’s i Brooklyn. Gennem mere end 60 år har Sahadi’s været leveringsdygtige i varer fra fjern- og mellemøsten, og forretningen er i dag et slaraffenland af både madvarer og krydderier til din etniske madlavning.

Er du ikke så ferm ud i den slags madlavning, men ønsker at blive det, så har Sahadi’s et kæmpe udvalg af kogebøger til at hjælpe dig på vej.

Bagest i forretningen finder du Deli Counter’en, hvor du kan mæske dig i friske færdiglavede delikatesser som mujadara, tzatziki og byens bedste hummus - perfekt til en frokost på Brooklyn Heights Promenade, når vejret tillader det.

Sahadi’s holder åben for shopping mandag-lørdag fra 9:00 til 19:00 (søndag lukket) og er en meget populær forretning, så du vil aldrig undgå ventetid for ekspedition, men kommer du i dagtimerne på hverdage, er det knap så slemt.

Og så er ventetid hos Sahadi’s ikke det værste, du kan opleve - der er rigeligt at få ventetiden til at gå med, hvis du skal have næsen i alle de gode ting.

Sahadi’s: Atlantic Avenue 187, Brooklyn.

 

Område: 
Oplevelser: