Om os

Newyork.dk er en online rejseguide med alt fra New York nyheder, guides, seværdigheder og praktisk rejseinformation til fotos, video og kort. Teksterne bliver skrevet af glødende New York entusiaster, som alle har rejst eller boet der over en længere årrække. Newyork.dk blev skabt af FDM travel for at give dig den bedste rejseguide på dansk om New York. Ønsker du at bidrage med din New York viden på Newyork.dk er du velkommen til at kommentere artiklerne rundt omkring på sitet eller kontakte os.

Bestil din New York rejse i dag

På Newyork.dk kan du også bestille en billig rejse til New York med fly og hotel. Time for time opdaterer vi priserne på de billigste flybilletter og hoteller i New York, som du alle kan reservere og betale online her på Newyork.dk

Find din flybillet blandt 150 flyselskaber

I vores flybestilling søger vi efter den billigste og bedste flybillet til New York blandt mere end 150 flyselskaber. Vi giver dig et godt og hurtigt overblik, så du kan vælge den flybillet, der passer til din rejse. Vælg selv om du vil flyve fra Kastrup eller Billund eller en anden lufthavn i DK.
Klik her og søg efter en flybillet til New York

Find dit hotel i New York

I vores hotelbestilling søger vi blandt stort udvalg af gode kvalitetshoteller, der ligger centralt i New York. Hos Newyork.dk er du sikret en god hoteloplevelse på din rejse til New York.
Klik her og søg efter et godt, centralt hotel i New York

Kombinér fly og hotel

I vores fly og hotel-rejsebestilling kan du kombinere et fly med et godt hotel i New York og betale det hele i én og samme bestilling. På den måde kan du skabe en god og billig rejse til New York, der passer præcis til din ønsker.
Først vælger du dit fly og derefter vælger du dit hotel.
Klik her og søg efter fly og hotel i New York

Sikker onlinebetaling med kreditkort

Newyork.dk bruger SSL (Secure Socket Layer), hvilket sikrer, at dine betalingsoplysninger undervejs i bestillingsforløbet bliver krypterede og ulæselige for andre.
Newyork.dk bruger desuden DIBS (Dansk Internet Betalings System), hvilket sikrer, at din betaling med kreditkort hos Newyork.dk er sikkert og certificeret af PBS (Pengeinstitutternes Betalings Systemer).

Salg- og leveringsbetingelser

Da FDM travel er teknisk leverandør af rejser købt på Newyork.dk gælder der følgende betingelser:
Salg- og leveringsbetingelser

Forbehold

Redaktionen bag Newyork.dk er fuldt ud dedikeret til at levere spændende og aktuel information om New York. Men verden er et foranderligt sted. Selvom vi bestræber os på at holde de anførte priser opdaterede, kan vi ikke garantere prisernes nøjagtighed andet end på publiceringstidspunktet. Derfor vil vi opfordre dig til at dobbelttjekke priserne, bare for en sikkerheds skyld. Vi takker for din forståelse - og ønsker dig rigtig god rejse.

Kontakt os

Her kan du komme i kontakt med Newyork.dk