Offentlige strande og swimmingpools i New York

Offentlige strande og swimmingpools i New York

New York er en by, hvor sommeren kan byde på meget høje temperaturer, og når det sker, har indbyggerne det med at “flygte” til kysterne og strandene især ved The Hamptons. Det kan du naturligvis også gøre, men der er også andre muligheder for afkøling i den hede sommerby, der kræver lidt mindre transport og forberedelse. Herunder finder du nogle eksempler på, hvor og hvordan du kan gøre selv den værste sommerdag i New York City udholdelige.

Strande
Selvom det ikke lige netop er det, man forbinder New York City med, er der masser af strande omkring byen. Naturligvis er der det meste af Long Island, men Staten Island er det tætteste og bedste bud på turiststrande. Læs mere om strandene på Staten Island.

Derudover er der de altid populære Coney Island og The Rockaways, der både byder på strand og vand, men også på boardwalks og masser af underholdning indimellem svømmeturene.

Se liste over offentlige badestrande under New York City’s Park Recreation.

Pools
Er du helst fri for sand mellem tæerne, er en swimmingpool måske et godt strandalternativ. Manhattan har en del at byde på, både indendørs og udendørs, men i sommervarmen vil de udendørs være at foretrække.

Læse mere om udendørs pools i New York.
Se kort over pools i New York.

Ud på vandet
Hvis du ikke hører til den badeglade type, er der stadig mulighed for lidt nedkøling i New York City. Eller rettere på vandene omkring New York City. Tag ud på vandet med båd og du vil opleve den kølende effekt fra det trods alt halvkolde vand. Her er et par muligheder:

Staten Island Ferry
En helt gratis tur, hvor du kan sejle frem og tilbage over vandet, så længe du lyster.

Water Taxi
Benyt dig af Water Taxi, når du skal rundt på Manhattan og omegn. Det giver et dejlig kølende afbræk i din sightseeing.

Water Cruise
Tag en af de mange sightseeing- og dinner cruises, der er at vælge imellem på Manhattan. Hvis det er rigtig hedebølge, er et dinner cruise det perfekte sted at tilbringe en varm aften.

Kajak
Vil du endnu tættere på vandet, uden at være direkte i det, kan en tur i kajak være svaret. Kajakker udlejes forskellige steder på Manhattan, og nogle steder kan du endda få en guide/instruktør med. Du kan fx benytte The Manhattan Kayak Company.

Sidst men ikke mindst er der altid muligheden for at leje en lille robåd eller en vandcykel og flyde lidt rundt på The Lake i Central Park, eller søerne i New Yorks mange andre parker.

God sommerferie i New York City - og husk at holde hovedet koldt!

Oplevelser: