Det grønne Bronx

Det grønne Bronx, New York

Til trods for at Bronx er et af de tættest befolkede områder i New York City, er ca. ¼ af området henlagt til parker, grønne områder, strand og andre rekreative naturområder. Bronx byder dermed på en lang række muligheder for at skifte storbyens støj og liv ud med ro, afslapning og frisk luft, og alt sammen inden for forholdsvis kort afstand.

Pelham Bay Park
Både New Yorks største og fjerde største park er beliggende i Bronx. Den største er Pelham Bay Park, der ligger i Bronx’s nordøstlige hjørne. Det er en naturpark med skov, marsk, klipper og strand, alt sammen forbundet af vandre- og cykelstier, og et perfekt sted for en ”dag i det grønne”.

Van Cortland Park
Den næststørste park i Bronx – og den fjerdestørste i New York - er Van Cortland Park i det nordvestlige Bronx. Van Cortland Park er mere en park i den forstand, man er vant til i en storby. Masser af store grønne plæner med træer og beplantning omkring, søer og vandløb og områder til afslapning eller sport og leg. Men den har samtidig et meget naturligt terræn, der gør den populær for terrænløb.

Van Cortland House Museum
Du har samtidig mulighed for at besøge Van Cortland House Museum, der er det ældste hus i Bronx, bygget i 1748, og i dag museum og et fantastisk eksempel på georgiansk arkitektur.

Woodlawn Cemetary
Derudover kan du opleve natur og grønne omgivelser på Bronx’s store smukke kirkegård Woodlawn Cemetery og den lille New England fiskerby City Island.

Område: 
Oplevelser: