Brooklyn Ice Cream Factory

Brooklyn Ice Cream Factory

Et besøg i Brooklyn kan planlægges helt, som du vil. Men der er én ting, du bare SKAL have med – og vi mener virkelig SKAL!

Ved Fulton Landing molen, i skyggen af Brooklyn Bridge, er der i den gamle brandbådstation, indrettet is-kiosk, men ikke en hvilken som helst iskiosk. Brooklyn Ice Cream Factory formåede kort tid efter deres åbning at feje samtlige konkurrenter af banen, og har sejlet højt på succesens bølge lige siden.

Opskriften på succesen er enkel: Ægte gammeldags flødeis lavet på friske råvarer. Det er ikke i Brooklyn Ice Cream Factory, du finder vandmelonis med pinjekerner eller cheddar-is. Her holder man sig til 8 smagsvarianter, men så længe der er tale om klassikere som vanille, jordbær og chokolade, gør det intet – tværtimod.

Hvis du føler trang til noget mere ”eksotisk”, kan du jo prøve deres Peaches’n’Cream…
Så spar lidt på dagens øvrige måltider, og kast dig frådende ud i det, der nok må betegnes som verdens bedste flødeis. Og har du plads og lyst, sælger Brooklyn Ice Cream Factory også kaffe, te, kager og kolde drikke, og til de kedelige, der foretrækker fast føde frem for is, har de nu også åbnet et lille udsalg af mexicanske retter ude på molen – take out or eat in, udsigten er forrygende, uanset hvad du vælger.

Og når du har spist op har du mulighed for at tage en Water Taxi tilbage til Manhattan, men vi anbefaler nu at gå isen af ved at tage broen.

Område: