Brooklyn Bus Tour

Hvis du gerne vil se Brooklyn, men ikke orker at trave bydelen tynd, kan det anbefales at tage på bustur med A Slice of Brooklyn. Selskabet tilbyder en omfattende rundtur til alle Brooklyns kvarterer og dækker en lang række af bydelens seværdigheder.

Du vil bl.a. komme til det hyggelige Brooklyn Hights (USA’s første forstad), hvor du kan opleve den ægte Brooklyn-stemning med brownstone-bygninger og stille gader. Du kommer også til Victorian Flatbush, hvor de smukke, gamle victorianske bygninger ”tager dig ud af Brooklyn” og til en helt anden verden. En stille stund kan du nyde på Green-Wood kirkegården, hvor et utal af historiske personligheder ligger begravet. Og så får du også set Brooklyn Dodgers’ gamle hjemmebane Ebbet’s Field og en masse lokale steder, som du har set på film og i TV. Turen inkluderer frokost, og den indtages i bedste Brooklyn-stil på den verdensberømte Junior’s på Flatbush Avenue, hvor du får serveret pastramisandwich med fries og en sodavand og så selvfølgelig dét, der har gjort Junior’s berømt – Cheesecake og en Egg Cream til dessert.

Turen er en fantastisk måde at opleve Brooklyns mange ”hemmeligheder” og turens guider er eksperter udi emnet, så du får alle de historiske fakta OG de spændende anekdoter og myter med i prisen.

Hvornår?    Fast lørdage kl. 11:30, men se hjemmesiden for ekstra ture.
Hvor langt?    Ca. 4½ time
Hvor meget?    $65 over 12 år / $55 under 12 år – inkl. frokost.

Område: 
Oplevelser: