Brew York City – bryggerier i New York

Øl er nok ikke det første, man forbinder med New York. Dyre vine og fancy cocktails måske, men ikke nødvendigvis en velskænket, lokalt-brygget fad.  De seneste par år er der ikke desto mindre dukket en række bryggerier og såkaldte brewery pubs op i byen. hvor man kan komme på rundtur og smage på de gyldne drabber eller deltage i nogle af deres mange øl-arrangementer. FDM travel guider til bryggerier i New York.

The Bronx Brewery
Folkene bag nystartede The Bronx Brewery (som åbnede i 2011) har med egne ord det tilfælles, at de er “besatte af at producere øl af høj kvalitet.” Bryggeriets eneste øl indtil videre The Bronx Pale Ale, some er brygget på en blanding af britisk, tysk og amerikansk malt. Den kan købes på en række restauranter på Manhattan og smages ved diverse arrangementer over hele byen, som The Bronx Brewery deltager i flere gange om måneden. Tjek bryggeriets hjemmeside for detaljer.
http://thebronxbrewery.com/


Brooklyn Brewery
En af de største amerikanske eksportører af øl er Brooklyn Brewery, som ligger i Brooklyn-bydelen Williamsburg, et enkelt subwaystop fra Manhattan. Her brygges øl med navne som East India Pale Ale, Brooklyn Black Chocolate Stout, Oktoberfest og selvfølgelig den mest kendte, Brooklyn Lager, med den grønne signatur-etiket, som kan findes i 20 lande verden over, blandt andet i Danmark.
Besøg bryggeriet mandag til torsdag mellem kl. 17 og 19 (rundtur i små grupper, reserver plads i forvejen), til happy hour fredag aften eller til rundture i større grupper med smagsprøver i weekenden mellem kl. 13 og 17 lørdag og kl. 13 og 16 søndag.

79 North 11th Street,
Williamsburg, Brooklyn
http://brooklynbrewery.com/

Chelsea Brewing Company
Helt nede ved Hudson River ligger Chelsea Brewing Company – Manhattan’s største mikrobryggeri og New Yorks eneste bryggeri med så tæt beliggenhed til floden. Der er 20 hjemmebryggede øl at vælge mellem i den tilhørende restarurant. Reserver en rundtur i bryggeriet med gratis smagsprøver på telefon +1 212-336-6440 eller mød op og håb på ledige pladser. Ture er lørdag hver time fra kl. 14 til 18.   

Chelsea Piers, Pier 59
Manhattan
http://www.chelseabrewingco.com/

 

Område: 
Oplevelser: