Alt det andet …

Hestevogn der venter på kunder til en tur i Central Park

Hestevognsture: Vi har alle set det i film og på TV - den romantiske hestevognstur gennem Central Park en varm sommerdag eller en stjerneklar aften. Men hvor romantisk det end ser ud, så skal du have et godt råd: Hvis du godt kan lide at lugte af hest resten af dagen, får du mere ud af at leje en hest og ride selv i Central Park. Hestevognsturene er turistgimmicks, der koster det hvide ud af øjnene og er overstået hurtigere end du kan nå at sige Pruh!

Mad og drikke: Der er rig lejlighed til at stille både sult og tørst i Central Park. Du kan fx vælge at indtage en frokost indendørs på enten Tavern on the Green eller i The Boat House (husk at bestille bord for begge), eller du kan få en snack i The Boat House\'s Snack Shop. Men hvis vejret er godt nok til en tur i Central Park, er det også godt nok til picnic. Tag selv mad med og slå dig ned på en bænk eller på et tæppe på græsset. Husk dog, at hverken alkohol eller brug af åben ild er tilladt i Central Park, så ingen øl/vin til maden og ingen grillaften. Desuden skal selskaber på over 20 personer søge om tilladelse til at samles i parken.

Massage: Efter et par dage eller en forlænget weekend i New York med mange mil i fødderne og shoppingømme skuldre og arme, kan du have brug for lidt hjælp til at restituere dig. Her er et hjælpsomt tip til at spare masser af dollars på et spa-besøg. Kig dig om efter de små kinesere, der rundt om i Central Park byder på massage. Her kan du for $10 og opefter få den mest fantastiske massage, der giver dig energi og mod på endnu flere ferieoplevelser i New York City.

Kriminalitet: Her er to gode råd, der kan gøre din oplevelse af Central Park mere sikker: Hold dig væk fra Central Park efter mørkets frembrud (parken er lukket mellem 01-06), og pas på dine ejendele, for der er lommetyve. Derudover er Central Park lige så sikker - om ikke mere sikker - end en almindelig dansk park.

Område: